36 17 40 17


 Toftegårds Allé 30, 2. sal
2500 Valby

Om Toftegård Lægehus

Speciallæge i almen medicin Kirstine Fossar Fabritius har drevet klinik på Toftegårds Alle 30, 2 siden 1. Juli 2014 og har pr 1. marts 2018 overtaget endnu en klinik på samme adresse efter Anette Schifter Knuthsen, som har ladet sig pensionere.

Klinikken deler venteværelse og andre faciliteter med Valby hudklinik v. Speciallæge Jakob Mutanu Jungersted (telefon: 36 17 24 14).

Klinikken er akkrediteret i henhold til den danske kvalitetsmodel d.10. oktober 2017.

Klinikken er lukket for patienttilgang


Lutfi Al-Saab og Niels Rokkjær er begge stoppet i klinikken pr 31/8-21 idet de skal igang med andre projekter. I den forbindelse modtager I alle et brev vedrørende ændring af lægebemandingen. I er fortsat tilknyttet klinikken og skal ikke foretage jer yderlige, såfremt i ønsker at beholde os som læger.  Vi ønsker Lutfi og Niels held og lykke fremover
COVID19:
  • Du skal fortsat bære mundbind i venteværelset. Har du symptomer skal du beholde mundbindet på i konsultationen.
  • Vi henstiller fortsat til at man kun tager pårørende med, når det er nødvendigt og da max en pårørende.
  • Venligst vis hensyn og hold afstand.

UDDANNELSESLÆGE:

1. Maj starter Josefine Pedersen som uddannelseslæge i Toftegård Lægehus. Hun skal være 6 måneder i klinikken som første del af videreuddannelsen til praktiserende læge. Josefine har tidligere været ansat ½ år på hospital og ½ år i en almen praksis på Sydsjælland. Josefine  er uddannet læge fra Københavns Universitet og bor med sin familie i København.